Många bollar i luften

Med både praktik, jobb, jobbsök och allt annat som ska hinnas med där i mellan var förra veckan mer än fullbokad. Det är kul när det är många bollar i luften men för att jag inte ska missa något eller jobba ihjäl mig krävs lite planering. Ofta skriver jag massa listor "To Do" men sen lägger jag dom någonstans, glömmer bort det eller inte riktigt kommer till skott "jag ska bara" . Nu har jag införskaffat mig ett block och det är dags att strukturera lite. Denna vecka är också fullproppad med saker, men det ska bli kul ändå. Idag är det måndag och måndagar är en bra dag, det är nya tag och nya möjligheter. 
Eftersom detta block (från Lagerhaus) är så snyggt och skrikit så intalar jag mig att det går lättare att planera. Ungefär som att snygga träningskläder gör det roligare att träna 
På tal om inget så hittade jag ett recept på hemmagjord varmchoklad med chilli här om dagen. Eftersom Kawe älskar chilli var jag tvungen att testa. Det var riktigt gott. 1/2 liter mjölk, 2 teskedar socker eller honung, 1 chili och 100g mörk choklad. MUMS!!

RSS 2.0