Höst, del 1.

Om man bortser från min kärlek till klänningar och att jag oftast har klänning på sommaren så är nog min höstgarderob störst. Stickade tröjor, halsdukar och de mörkare tonerna finns det massor av i mina garderober så en massa shopping blir det inte denna höst. Med det sagt finns det självklart mindre undantag, dom plaggen man faktiskt behöver och självklart finns dom plaggen man bara inte kan motså. Den stickade vita tröja är ett sånt där "måste" och i år var det dags att köpa en ny efter att de andra två gjort sitt (inte modemässigt gjort sitt men dom har blivit lagade några gånger och är väl använda. Köper inte nytt bara för att köpa nytt, tycker det är viktigt att man håller i det man köpt och får det att fungera trots att det inte längre ligger överst på sesongens modemåsten). I samband med att jag letade efter den vita hittade jag en "have to have", men nu blir det inget mer stickat för denna gång. För några veckor sen tog min rouge slut och nu kände jag för att testa ett annat märke och som alltid när jag köper något nytt i sminkväg så ber jag om hjälp. Jag brukar ofta ha en rouge som matchar min hy och ger en mer formande effekt (lyfter fram kindbenen), denna gång blev det en mer rosa, en klassisk färg som bara ger färg till kinderna. Jag är väldigt nöjd med den och tipsar starkt om att alltid be om hjälp när man köper smink, man behöver inte ta till sig rådet om man inte gillar det men chansen att man hittar något man annars inte hade hittat själv är ganska stor. 
Ibland kan jag lätt glömma bort vissa plagg jag har så innan höstgarderoben är fulländad så är det inte bara dom två nyheterna som ska in, vissa plagg kanske ska ut också, en rensning/ genomgång av garderoben står näst på schemat och sen, sen är jag redo för lägre grader och fler lager. 
Den nya vita. den ser lite oversize ut på bilden men den är inte det i verkligheten den är ganska "tajt" upptill och sen faller den lite. Detta kommer bli en favorit direkt
Jag gillar när det finns små, små detaljer på annars helt neutrala plagg. 
Detta var min "have to have", älskar den matta rosa färgen och den kommer bli jättefin med en spets under som kan synas ordentigt i v-ringningen eller bara ett fint halsband som på bilden under. Den lite "finare" stickade tröjan. 
Nya favoriten är från &other stories och jag älskar texten och faktumet att det är en text.

RSS 2.0